Aroma party decemberben!

0 Flares 0 Flares ×

Világszerte számos tudományos kutatás tárgya az aromaterápia, mely az esszenciális illóolajokat használja a betegségek megelőzésében, és az akut vagy krónikus betegségek gyógyításában. Az ősztől tavaszig terjedő időszakban gyakoribbá válnak a légúti megbetegedések, amik hátterében vírusok, baktériumok és gombák állhatnak. Mielőbb érdemes megismerkedni az illóolajokkal, hogy még egy kisebb meghűlést is gyorsan, eredményesen tudjunk kezelni a már meglévő esszenciákkal.

Várom a érdeklődőket a legközelebbi aroma partykon, amit Elekes Enikő tart 2019. december 10-én és 17-én (vasárnap) 19.00-20.30 óráig a Hattyúházban (I. ker. Hattyú utca 14. III. emelet Facebook esemény)

Kérem, hogy jelezze nekem a részvételét telefonon v. emailben, hogy készülni tudjak a meglepetés ajándékkal! A belépés ingyenes.

Mire számíthatunk a rendezvényen?

  • hallhatunk a gyógyító növények termesztéséről, a tiszta, nagy koncentrátumú olajok előállításáról
  • illatoljuk a DoTerra 10-15 alapolaját és készítményét, megismerjük ezek testi és lelki hatását
  • információkat kapunk az illóolajok biztonságos alkalmazásáról, adagolásokról a leggyakoribb betegségek esetében (pl. fertőzések, légúti problémák, bőrbetegségek, hasmenés, fejfájás, álmatlanság, lázas állapot, csípés, izomsérülés)
  • “érzelmi” olajok kipróbálása
  • ötleteket kapunk a saját natúr kozmetikumok elkészítéséhez (ajakápoló, arckrém, tusfürdő)
  • ajándék illóolaj mintát a résztvevőknek

Érdemes előre megismerkedni a DoTerra céggel és a termékekkel.

image_print
0 Flares Facebook 0 Pin It Share 0 LinkedIn 0 0 Flares ×