Edzés a járvány idején, az új évben is!

Az immunrendszer védelme és megerősítése az egyik leghatásosabb fegyver a vírusos megbetegedések kivédésére, könnyebb átvészelésére. A változatos és fehérjében, ásványi anyagokban, rostban, zöldségben, gyümölcsben gazdag táplálkozás mellett a nagy mennyiségű C- és D- vitamin beviteléről is gondoskodni kell.

Mindemellett ne feledkezzünk meg a rendszeres mozgásról! A sokakat home office-ba kényszerítő intézkedések együtt járnak az ülőmunkában töltött órák növekedésével, ami a gerincet, a tartóizmokat megterheli, ugyanakkor az emésztést lassítja, ami – főleg, ha kicsit többet nassolunk – szabad utat enged a felesleges plusz kilóknak. A jelenlegi járványhelyzetben előre megbeszélt időpontban online, szabadtéren, saját otthonodban, vagy kicsi bérelt teremben továbbra is van lehetőség személyi edzésre.

Javaslom mindazoknak:

  • akik még csak most ismerkednek az edzővel való munkával, hogy megtapasztalják, mire képes a testük
  • akiket a fitness termek nyüzsgése visszatartott, de az online és a szabadtéri lehetőség kedvet ad nekik
  • akik eddig is rendszeresen dolgoztak személyi edzővel, és nem akarnak a fejlődésben visszaesni
  • akik keresik a változatosságot a mindennapjaikban, a jelenlegi szűkebb élettérben

Most megspórolhatod a fitness termi belépőjegy árát!

Online Skype-on tartok órát, ehhez szükséges néhány alapvető funkcionális eszköz: súlyzó, softball, gumiszalag, polifoam.

Szabadtéri edzést jelenleg a Feneketlen-tónál tartok, itt van futópálya és géppark is, ami plusz lehetőséget jelent az eszközök mellett. Megbeszélés szerint a Bikás park, a Kopaszi-gát, és a Rákos-patak Remény utcai része is lehetséges helyszín. A friss levegőn végzett testmozgás segíti a szervezet oxigénellátását, és a környezet jókedvre derít.

Kis méretű edzőszobákat is lehet órabérben kivenni, ami ugyan plusz költséget jelent, de ezek a fitness termekhez hasonlóan teljesen felszereltek.

Egyúttal ajánlom a természetes illó- és esszenciális olajokat akár gyógyító, frissítő, relaxáló célra.

Egyéni és páros edzésre is szeretettel, sokféle edzéstervvel várok mindenkit! Bérlet vásárlása estében és páros edzésnél kedvezményt is igénybe lehet venni.

 

2020. november 26.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük