Meghűléses időszakban is fontos a mozgás!

Az immunrendszer védelme és megerősítése az egyik leghatásosabb fegyver a vírusos megbetegedések kivédésére, könnyebb átvészelésére. A változatos és fehérjében, ásványi anyagokban, rostban, zöldségben, gyümölcsben gazdag táplálkozás mellett a nagy mennyiségű C- és D- vitamin beviteléről is gondoskodni kell.

Mindemellett ne feledkezzünk meg a rendszeres mozgásról! A sokakat home office-ba kényszerítő veszélyhelyzeti és energiatakarékossági intézkedések együtt járnak az ülőmunkában töltött órák növekedésével, ami a gerincet, a tartóizmokat megterheli, ugyanakkor az emésztést lassítja, ami – főleg, ha kicsit többet nassolunk – szabad utat enged a felesleges plusz kilóknak. Az edzőtermi lehetőség mellett előre megbeszélt időpontban online, szabadtéren, saját otthonodban is van lehetőség személyi edzésre.

Javaslom mindazoknak:

  • akik még csak most ismerkednek az edzővel való munkával, hogy megtapasztalják, mire képes a testük
  • akiket a fitness termek nyüzsgése visszatartott, de az online és a szabadtéri lehetőség kedvet ad nekik
  • akik eddig is rendszeresen dolgoztak személyi edzővel, és nem akarnak a fejlődésben visszaesni
  • akik keresik a változatosságot a mindennapjaikban
  • akik egyedül nem érzik magukat elég elszántnak és kitartónak a rendszeres edzéshez
  • akik hosszabban tartózkodnak külföldön, de élni tudnak a videó kommunikációs programokkal

Megspórolhatod a fitness termi belépőjegy árát!

Árak

Online Skype-on tartok órát, ehhez szükséges néhány alapvető funkcionális eszköz: súlyzó, softball, gumiszalag, polifoam.

Szabadtéri edzést jelenleg a Feneketlen-tónál és a Bikás parkban tartok, itt van futópálya és géppark is, ami plusz lehetőséget jelent az eszközök mellett. Minden eszközt antibakteriális szerekkel fertőtlenítek! Megbeszélés szerint a Kopaszi-gát, a zuglói Pillangó park és a Rákos-patak környéke is lehetséges helyszín. A friss levegőn végzett testmozgás segíti a szervezet oxigénellátását, és a környezet jókedvre derít.

Kis méretű edzőszobákat is lehet órabérben kivenni, ami ugyan plusz költséget jelent, de ezek a fitness termekhez hasonlóan teljesen felszereltek.

Egyúttal ajánlom a természetes illó- és esszenciális olajokat akár gyógyító, frissítő, relaxáló célra.

Egyéni és páros edzésre is szeretettel, sokféle edzéstervvel várok mindenkit! Bérlet vásárlása estében és páros edzésnél kedvezményt is igénybe lehet venni.

 

2022. szeptember 19.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük