Ajánlások

14 hozzászólás

 • Többféle edzésformát kipróbáltam már Zsuzsi irányításával. Mindegyik során hiteles volt, tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom. Zsuzsi minden esetben személyre és igényre szabott változatos programmal vár, a megbeszélések és edzések derűs, mosolygós, oldott hangulatban telnek. Zsuzsi mindenkor szakmailag felkészült, lelkes és rugalmas. Figyel a gyakorlatok szabályos végzésére, de a bátorítás és a biztatás sem marad el. Az edzések közben szívesen osztja meg saját személyes tapasztalatait új mozgásformákról, illetve táplálkozás és életmód kapcsán is ellát megbízható tanácsokkal. Szívből ajánlom Vinczy Zsuzsi edzéseit. 🙂
  Tesóm ajánlására egyszerű edzőtermi személyi edzéssel kezdtem Zsuzsival edzeni egészségmegőrzés céljával még az egyetemi tanulmányaim mellett. Korábban napi szinten sportoltam, az egyetem alatt viszont több időt fordítottam kevésbé egészséges szabadidős tevékenységekre, aminek megéreztem a hatását. Állapotfelmérést követően A, B tervet dolgozott ki nekem Zsuzsi heti 2 termi edzéshez.
  Később már az irodai ülőmunkát ellensúlyozandó, illetve egyéb személyes célkitűzéseknek megfelelve Zsuzsival átdolgoztuk a korábbi terveimet a céloknak, illetve a jobb állóképességemre szabottan. Az eredmény nem maradt el. A célokat teljesítettem, a közérzetem jó, nem fáj semmim az ülőmunka miatt, mérföldekkel jobb az állóképességem, az alakom is nőiesebb.
  Jött a koronavírus okozta járványhelyzet… A mozgás nem maradhatott el, mostanra a kötöttebb keretek között zajló edzést is megszerettem. Otthoni mozgás, kerékpározás mellett, szabadtéri edzéseken vettünk részt tesómmal heti 1 alkalommal. Volt okunk és indokunk kimozdulni, a friss levegőn még inkább éreztem a mozgás örömét. Annyira megtetszett ez a mozgásforma, hogy amióta ismét lehet terembe járni, tesóm újra a terembe jár a friss edzéstervét követve, én pedig kolléganőmmel, járok edzésre a termi/otthoni mozgást kiegészítve, akivel régóta terveztünk valamilyen edzésformát keresni közös programként. Minden órán új felépítésű tervet követünk, igény szerint személyenként eltérőt. Az esetlegesen szükséges eszközöket, Zsuzsi hozza. A gyakorlatokat később otthon is el tudjuk végezni.

 • Bohnert Tibor says:

  Zsuzsit nagyon ajánlom mindenkinek. Kemény edzéseket tart, de azt mindig mosolyogva teszi. Edzései jól felépítettek és mindig személyre szabottak. Egy élmény vele minden edzés!

 • Laura says:

  Röplabdázom, heti kétszer, innkább hobbi szinten, de azért játszunk egy bajnokságban a csapattal. Annyira viszont nem komolyan, hogy csak edzésből áll az életem. Ezért úgy gondoltam, hogy jó lenne egy kis edzőtermi erősítés/alakformálás. Zsuzsihoz céges kereteken belül mentem személyi edzésre, Ő pedig összeállított nekem 2 féle alap átmozgató edzéstervet, amiket felváltva csináltam. Kb áprilisban kezdtem és – jobb esetben – heti 2 alkalom mellett, jelentős fejlődés mutatkozott a röplabda egyik elemében (blokk) műr kb 2 hét után, illetve nyárra már az alakomon is látszódtak a változások. Pontosan azokat az izomcsoportokat mozgatta meg Zsuzsi, amiken szerettem volna fejleszteni. Elég jól megértette, hogy mit szeretnék, mire van szükségem. Az elején mindent nagyon tudatosan elmagyarázott, melyik feladatnál mire kell figyelni, és a későbbiekben is mindig segített, ha kérdésem volt. Kedves, visszafogott, értelmes és ami a legfontosabb, számomra hiteles edző, csak ajánlani tudom! 🙂

 • Péter says:

  Egyszerű edzőtermi edzésre járok Zsuzsihoz. Negyedévente kétszer szoktunk találkozni.

  Pár évvel ezelőtt elhatároztam, hogy a heti rendszeres foci mellett jó lenne valami egyebet is tennem az egészségemért. Aztán egy nap a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban megláttam Zsuzsi hirdetését. (Milyen hasznos, ha az ember könyvtárba jár.)

  Emlékeim szerint Facebookon vettem fel Zsuzsival a kapcsolatot. Mindent részletesen megbeszéltünk. Majd személyesen találkoztunk a BME Sportközpontjában.

  Állapotfelmérést követően először egy, majd három hónap elteltével részletesebb, kétalkalmas edzéstervet készített számomra, melyeket azóta is rendszeresen megújítunk. Az órák, feladatok változatosak. Zsuzsi mindig elmagyarázza, bemutatja a gyakorlatokat, szükség esetén későbbi alkalmakkor is meg tudom keresni, ha valami nem megy, valamit nem értek. Kérésre új sporteszközök alkalmazását is megmutatja. (pl. TRX)

  Az összképet tekintve meg vagyok elégedve a munkájával, hozzáállásával. Remélem idén is többször fogunk találkozni. Január végén ugyanis lejár az aktuális időszakom. 🙂

 • Anikó says:

  Tavaly nyáron a bulik helyett választottam a Zsuzsival való edzést. Ez egy mozogni nem, de bulizni szerető embernek eléggé éles váltás volt. Már képről szimpatikus volt, de a személyes találkozás után (hiába ‘haltam meg’ az állapotfelmérőn) is szimpatikus maradt. Azóta heti kétszer járok hozzá, és ha valami miatt borul a megszokott rendszer, már hiányzik a vele való edzés. A testem tónusosabb lett, a véreredményeim javultak ennek köszönhetően. Az edzések mindig változatosak, és figyel az egyéni kérésekre, igényekre is. Edzés után hiába fáradok el, azért ott a mosoly az arcomon, hogy ma is végigcsináltam, és mennyivel jobban megy, mint pár hónappal azelőtt. Zsuzsi mind szakmai, mind emberi szempontból tökéletes választás volt 🙂

 • Rózsa says:

  Szívből ajánlom Zsuzsi edzéseit mindenkinek! Változatosak és sosem unalmasak, ahol mindig remek a hangulat. Nagyon szeretem a funkcionális gyakorlatokat, amelyekből időről időre tapasztalom, hogy mennyit javult az erőnlétem. Zsuzsi állapotfelmérés után egyéni edzéstervet állít össze, amit a fejlődés ütemében változtat, így mindig optimálisan feszegetjük a komfortzónánk határát. Azt is szeretném kiemelni, hogy nem csak a gyakorlatok helyes kivitelezésében támogat, hanem kedvesen bátorít és kitartásra ösztönöz. Röviden: Ha azon gondolkodsz, hogy felkeresd, ne habozz! 🙂

 • Mária says:

  Zsuzsihoz 50+ tornára járok rendszeresen, ahol dinamikus, igazi jó retró zenére tornázunk. Minden porcikámat át tudom mozgatni a órán, van erősítés, táncos elemek, nyújtás… szóval mindig jól elfáradok, de egyben új erőre kapok! Zsuzsi figyel arra, hogy a gyakorlatok ne legyenek megterhelőek az idősebbeknek sem, ezért mindig örömmel veszek részt az óráján, sőt kedvet kaptam, és elmentem hozzá párszor vízi tornára is, amit gyógyfürdőkben tartott. Az is szuper volt! 🙂

 • Csilla says:

  Lassan egy éve, hogy megismertem a Zsuzsit. Nem vagyok már 20 éves, ülőmunkát végzek és nagyon hiányzott már a lelkemnek is a mozgás. Mára ott tartok, hogy hiányérzetem van, ha nem kapom meg a Zsuzsi által diktált mozgásadagomat:)))) Tökéletesen felépített, változatosan összerakott, egyénre szabott feladatokkal kápráztatja el azt, aki Őt választja.
  Köszönöm;)

 • Csilla says:

  Tavaly nyár óta járok Zsuzsuhoz személyi edzésekre. Amatőr para kajakos sportolóként nagyon fontos az erőnlét és állóképesség fejlesztés.
  Nagy szakértelemmel készítette el a személyre szabott edzéstervet. Emellett táplálkozási tanáccsal is segítette a fejlődésem.
  Csak ajánlani tudom, aki szeretné jó formába hozni magát és egy megbízható, barátságos személyi edzőt szeretne.

 • Dorka says:

  Zsuzsi órája nagyon jól felépített és számomra tök élvezetes, újszerű gyakorlatokkal volt tele – egyszer sem unatkoztam az órán! 🙂 A zenék is tetszettek, pont jók voltak a gyakorlatokhoz. Ahogy az órákat, úgy a személyi edzést is csak dicsérni tudom – az egyéni igényeket abszolút szem előtt tartó, 100%-os szakértelemmel és körültekintéssel összeállított edzésterv, a gépek pontos használatának és a gyakorlatok helyes végrehajtásának kellően részletes magyarázata társulnak a könyörtelen izomgyilkos sorozatokkal 🙂 Ha valaki nem tud veszíteni, akkor evezőgépes párbajt semmiképp sem ajánlok neki a Zsuzsi ellen!! 😀

 • Blanka says:

  Zsuzsi aerobic órái a legjobbak! Változatos, sosem unalmas, ugyanakkor hatékony feladatsorokkal készül. Lelkiismeretes, odafigyel a bemelegítésre és a nyújtásra is, és figyelembe veszi a vendégek esetlegesen felmerülő igényeit. Profi edző, aki élvezetes és minden izmot átmozgató órát tart. Csak ajánlani tudom! (:

 • Zsuzsi köredzésén és alakformáló óráin szoktam részt venni, és mindkettőt ajánlani tudom.
  Zsuzsi lelkiismeretesen állítja össze az óra tartalmát, odafigyel a gyakorlatok helyes kivitelezésére és figyelembe veszi a résztvevők eltérő edzettségi szintjét.
  Szimpatikus, kedves, figyelmes oktató.

 • vigh éva says:

  Vinczy Zsuzsi óráit csak ajánlani tudom mindenkinek, az olyan “éltesebb” korosztálynak is, mint én vagyok.Voltam nála köredzésen, alakformáló tornán és sparrow-bag-en is. Az elég kemény, de utána olyan energikus voltam, mint tinikoromban!
  Zsuzsi mindenkivel nagyon kedvesen és természetesen bánik, semmi probléma nincs, ha valaki nem úgy teljesít, mint egy élsportoló, mégis inspirál a mozgásra.

 • A főként alakformáló fókuszú személyi edzések nagyon sokat segítenek abban, hogy visszanyerjem az állóképességemet 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólok

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük