Személyi edzés

A személyi edzés a rekreációs mozgásprogram egy része. A rekreáció a szabadidő kulturált eltöltésének formája, aktív kikapcsolódás, pihenés. Célja a jó közérzet és a harmonikus életvitel kialakítása, az egészség megőrzése, a fittség fejlesztése.

Bármilyen céllal végezzük is az edzést, mindenképp fejleszti a kondíciót, az erőt, növeli az állóképességet és a hajlékonyságot, és cardio, azaz pulzusszám emelő blokkokat is tartalmaz. Gépekkel, funkcionális eszközökkel és saját testsúllyal is dolgozunk. Bemelegítést követően, az egyénre szabott, előre kidolgozott edzésterv szerint folynak a gyakorlatok, a végén alapos, szakszerűen végzett nyújtás van.

A személyi edző nem csak a test fejlesztésében segít, hanem az életmódváltásban is, felmérve a vendég fizikai állapotát, céljait. Étkezési tanácsot ad, szükség szerint táplálék kiegészítőt, egyéb mozgásformákat is ajánl. Megtanítja a gyakorlatok helyes kivitelezését és az eszközök használatát. Anatómiai ismeretekkel rendelkezik, elsősegélynyújtásra is fel van készülve. Folyamatosan jelen van az edzéseken, levezeti azt, motiválja a vendégét.

Az edzés lehet egyéni, páros és köredzés. Történhet edzőteremben, szabadtéren, igény esetén a vendég otthonában, kisebb közösségekben, valamint cégeknél is vállalok tréningeket.

Előre megbeszélt időpontban várom az egészséges életmódra, formálódásra vágyó vendégeket a megadott helyszíneken.

Olvass többet a személyi edzésről:   Állapotfelmérés       Edzésterv készítése       Tanácsadás

    *

Személyi edzést tartok a Gildában