Személyi edzés

A személyi edzés a rekreációs mozgások közé tartozik, végső célja a jó közérzet és a harmonikus életvitel kialakítása. A fittség fejlesztése, a kondíció megőrzése elengedhetetlen a mindennapi munkához, a kikapcsolódáshoz és az önbecsüléshez.  A rendszeres testmozgás számos betegségből segít kilábalni, lelkileg is megerősít, így közreműködik az egészség helyreállításában.

Bármilyen céllal végezzük is az edzést, mindenképp fejleszti a kondíciót, az erőt, növeli az állóképességet és a hajlékonyságot, és cardio, azaz pulzusszám emelő blokkokat is tartalmaz. Gépekkel, funkcionális eszközökkel és saját testsúllyal is lehet dolgozni. Bemelegítést követően, az egyénre szabott, előre kidolgozott edzésterv szerint folynak a gyakorlatok, a végén alapos nyújtás van.

A személyi edző nem csak a test fejlesztésében segít, hanem az életmódváltásban is, felmérve a vendég fizikai állapotát, céljait. Étkezési tanácsot ad, szükség szerint táplálék kiegészítőt, egyéb mozgásformákat is ajánl. Megtanítja a gyakorlatok helyes kivitelezését és az eszközök használatát. Anatómiai ismeretekkel rendelkezik, elsősegélynyújtásra is fel van készülve. Folyamatosan jelen van az edzéseken, levezeti azt, motiválja a vendégét.

Az edzés lehet egyéni, páros és köredzés. Történhet edzőteremben, szabadtéren, online, igény esetén a vendég otthonában, kisebb közösségekben, valamint cégeknél is vállalok tréningeket.

Előre megbeszélt időpontban várom az egészséges életmódra, formálódásra vágyó vendégeket a megadott helyszíneken. Nyugodtan forduljon hozzám az is, aki valamilyen egészségi problémával küzd, legyen szó veleszületett vagy szerzett betegségről, esetleg egy átmeneti állapotról. Mindenkinek vannak megfelelő gyakorlatok, akár más sporttevékenység vagy gyógytorna mellé is.

Olvass többet a személyi edzésről:   Állapotfelmérés       Edzésterv készítése       Tanácsadás