Alternatív terápiák és DoTerra

Személyi edzőként az órák levezetése mellett nagy hangsúlyt fektetek a rekreációra és az egészségfejlesztésre is. A rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás betartása bizony sokszor nagy kihívást jelent a mindennapokban, a sok kötelesség, munka, tanulás mellett. Ezért utána kutattam, és jó szívvel ajánlom az alábbi alternatív terápiákat, illóolajokat, gyógynövényeket és természetes táplálékkiegészítőket.

DoTerra – A tisztán növényi alkotórészekből kinyert terápiás esszenciális olajok, nagy koncentrátumú illóolajok, melyek tisztaságuknál fogva külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazhatók. Rendkívül sokoldalúan felhasználhatók, nagyban támogatják a szervezetünket, a bevitelük könnyen megoldható, gyorsan felszívódnak, a hatásuk pedig közvetlen érzékelhető. Nagyon hasznos ismeretekkel szolgál a sportolóknak szánt illóolajtermékekről szóló bejegyzésem, és a DoTerra oldalamon is érdemes a további információkat elolvasni.

Letölthető információ a DoTerra cégről

NutriliteFitotápanyagok a szervezet megfelelő működéséhez szükséges makro- és mikroelemek pótlására, vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok, növényi eredetű termékek, sportitalok, étkezéshelyettesítők. A Bodykey termékcsalád kifejezetten sportolóknak készült.

A fenti cégek termékei kipróbálhatók és megvásárolhatók nálam, ill. törzsvásárlói kedvezmények igénybevételéhez segítek a regisztrációban, bemutatom a termékeket és a vásárlás menetét.

Gyógynövényes labdacsos masszázs – Gőz felett felmelegített gyógynövényes zsákokkal enyhe nyomást gyakorlunk a fájó izmokra, az energetikai pontokra, dörzsölő, ütögető mozdulatokkal oldjuk a test energiapályáinak blokkoltságát. Hazai gyógynövényekből különböző összeállítások választhatók a kezelés céljától függően. A meleg hatására kitágult bőr kapillárisain könnyen felszívódik a gyógynövényekből kioldódó hatóanyag és illóolaj, mely elősegíti a méreganyagok távozását a testből, jótékonyan hat a légzésre. A kezelés hatására enyhül a fájdalom, ellazulnak az izmok és ízületek, oldódik a lelki feszültség, mindez – a hagyományos keleti orvoslás szerint – az életerő áramlását befolyásolja. Arckezelés kiegészítésére is ajánlott.

Ezt a thai masszázs típust edzés kiegészítéseként és önálló szolgáltatásként is igénybe lehet venni, előre egyeztetett időpontban.